قانون هوای پاک با 34 ماده و تعدادی تبصره در تاریخ 25 تیر ماه سال 96 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید وپس از تایید شورای نگهبان در تاریخ 23 مرداد 96 جهت اجرا ابلاغ گردید.ضوابط مربوط به استقرار صنایع و صدور مجوزهای احداث و بهره برداری و توسعه و . در ماده 11 این قانون ، تعیین تکلیف شده است که به شرح زیر میباشد.
فایل کامل این قانون را میتوانید از اینجا دانلود کنید.

ماده ۱۱- هرگونه احداث، توسعه، تغییر خط تولید و تغییر محل واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مستم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان می باشد. سازمان موظف است حداكثر ظرف مدت یك ماه به استعلام های درخواست جواز تأسیس و بهره برداری را پاسخ دهد و درصورت عدم موافقت آن سازمان، دلایل آن را به استعلام كننده به صورت كتبی ارائه كند. عدم پاسخ در مدت یادشده، به منزله تأیید می باشد.
در هر استان كمیسیونی با عضویت یكی از معاونان استاندار با تعیین استاندار (رئیس)، مدیركل محیط زیست استان (دبیر)، مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، مدیركل صنعت، معدن و تجارت استان، رئیس سازمان جهادكشاورزی استان، مدیركل سازمان بازرسی استان و فرماندار مربوطه تشكیل می شود.
درصورت اعتراض متقاضی مرجع استانی فوق به اختلافات فیمابین حداكثر ظرف مدت یك ماه رسیدگی می كند و در صورت آلاینده نبودن (براساس قوانین و دستورالعمل های ابلاغی سازمان)، مجوز مقتضی را صادر و در غیر این صورت تقاضا را رد می كند. دبیرخانه كمیسیون در اداره كل حفاظت محیط زیست هر استان مستقر می باشد.

تبصره ۱- كمیسیون مكلف است مبنای نظرات خود را در مورد موضوع این ماده از جمله در خصوص محدوده، حریم و فاصله با شهر و روستا را صرفاً با توجه به آلایندگی آنها تعیین كند.

تبصره ۲- متخلفان از مصوبات و تصمیمات سازمان و كمیسیون (در صورت بررسی در كمیسیون) ضمن پرداخت جریمه رفع آلایندگی، مكلف به جبران خسارت وارده می باشند.
در صورت عدم جبران و یا تمرد از تصمیمات سازمان و یا كمیسیون، موضوع مجدداً در كمیسیون مطرح می شود و با تصویب كمیسیون، ضمن توقف فعالیت با شكایت اداره كل محیط زیست متخلف به مرجع قضائی معرفی می شود و با حكم این مرجع به جزای نقدی درجه چهار موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱ /۲ /۱۳۹۲محكوم می شود.

تبصره ۳- واحدها و پروژه های بزرگ و متوسط درحال فعالیت یا جدید كه برحسب قوانین و مقررات مشمول ارزیابی زیست محیطی می باشند، موظف به نصب و راه اندازی سامانه های پایش برخط لحظه ای (آنلاین) و ارسال اطلاعات روزآمد به مركز پایش سازمان می باشند. صدور و تمدید پروانه های بهره برداری آنها، منوط به اجرای این تبصره است.

تبصره ۴- كلیه مراكز، واحدهای صنعتی و تولیدی، حسب تشخیص سازمان مكلفند نسبت به نمونه برداری و اندازه گیری آلودگی هوا، در فاصله زمانی ممكن و در چهارچوب خوداظهاری، در پایش اقدام كنند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Youssef بهانه های بیداری من مدرسه دارا گفتاردرمانی کاردرمانی تخصصی پویش استخدام نیمه وقت جعبه ابزار مربی fanyidaohangye هتل های تهران من یار مهربانم ادبیات غرب به سبک شرق